dimarts, 27 d’agost del 2013

Lassanya freda de gambes, alvocat i anxoves amb salsa pesto



Ingredients

6 plaques de lassanya, bullides i fredes
un tomàquet d'amanir
unes fulles d'enciam
una bola de mozzarella
250 gr. de gambes o llagostins (jo els he posat pelats, congelats)
1 alvocat
8 anxoves
salsa pesto
sal
oli

Preparació

Tallem petit l'enciam, el posem en un bol i l'amanim.
Tallem a rodanxes primes el tomàquet i li posem sal i oli.
Tallem a rodanxes primes la mozzarella. Fem el mateix amb l'alvocat i el ruixem amb una mica de suc de llimona perquè no s'oxidi.
Passem per la paella les gambetes o llagostins.
Tallem les plaques de lassanya per la meitat.

Muntem el plat:


Sobre un llit d'enciam posem una placa de lassanya.


Posem una mica de salsa pesto sobre la placa de lassanya


Fem una capa amb dos talls de tomàquet i dos de mozzarella. Posem una mica més de pesto.


Tapem amb una altra placa de lassanya i posem a sobre uns talls d'alvocat i unes quantes gambes.


Tapem amb una altra capa de lassanya i acabem amb una mica de pesto i dues anxoves.

Com més fred, més bo!


Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada