dissabte, 5 de juliol de 2014

Amanida de patata i arengada



Aquest any he descobert les arengades fumades, aquests deliciosos filets de peix blau que queden tan bé a les amanides. Aquesta d'avui és la segona d'aquest bloc.

Ingredients

3 patates mitjanes
4 filets d'arengada fumada
uns quants cgombres en vinagre
1/2 iogurt
1 cullerada de maonesa
1 culleradeta de mostassa
sal
oli
anet

Preparació

Bullim les patates senceres i amb pell en aigua i sal. Anem provant si estan fetes punxant-les amb un ganivet. Quan estiguin a punt, sense deixar que es facin massa, les refresquem i les reservem. Quan siguin ben fredes les pelem i les tallem.

Tallem les arengades a trocets. Fem el mateix amb els cogombres.

Per fer la salsa, en un got barregem el 1/2 iogurt, la maonesa, la mostassa i la sal. Les proporcions són aporiximades i haurem de provar-la i posar-hi més o menys quantitat de cada ingredient depenent del nostre gust.


En un bol prou gran hi posem les patates, les arengades fumades i els cogombres. 

Afegim la salsa i barregem amb compte per tal de no xafar les patates.

Reservem a la nevera fins a l'hora de servir.


Servim espolsant una mica d'anet per sobre.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada