dimecres, 28 de setembre de 2016

Wok de pollastre i verdures



Una altra recepta de Gonzalo d'Ambrosio. Un èxit!

Ingredients

400 gr. de pollastre a trossos (no cal retirar els ossos)
Farina
2 ous
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 pebrot groc (jo no n'he posat)
1/2 ceba morada
Una mica de brócoli
Un grapat de brots de soja
Uns quants xerries
Uns quants espàrrecs verds (o uns quats tirabecs)
Sesam torrat (no n'he posat perquè no en tenia)
Oli
Sal
Pebre
Ciboulet

Per a la salsa:
100 gr. de salsa de soja
10 gr. d'oli de sèsam
Una cullerada de tahine
El suc de mitja llimona
30 gr. de sucre morè
10 gr. de pasta de tamarind
1 all picat


Preparació

Salpebrem el pollastre i l'arrebossem amb farina i ou. El fregim per tandes en abundant oli. A mesura que el tinguem fregit el treiem de l'oli i el reservem.

En un pot barregem tots els ingredients de la salsa i el posem al foc fins que bulli. Apaguem i reservem.

Tallem les verdures en trocets i les saltegem en un wok amb una mica d'oli d'oliva.

Afegim el pollastre al wok amb les verdures i reguem amb la salsa.

Espolsem les llavors de sèsam i el ciboulet tallat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada