dijous, 6 d’octubre de 2016

Hamburguesa de pollastre amb verduretes



Ingredients

600 gr. de pit de pollastre
1 pastanaga
1 porro
1/2 carbassó
1 pebrot verd
1 ou
pa ratllat
Sal
Pebre
Oli
Formatge
Ketchup

Preparació


Tallem el carbassó, el porro, la pastanaga i el pebrot verd en brunoise i saltegem totes les verdures en una paella amb oli i una mica de sal. Si en comptes d'aquestes verdures en tenim unes altres, doncs en posem d'altres: pebrot vermell, carbassa...Les fem a foc ben viu, ràpidament, de manera que ens quedin "al dente". Deixem refredar.

Triturem la carn de pollastre (o encara millor si ens l'han picat a la polleria).


En un bol barregem la carn triturada, les verdures ja fredes i un ou, salem i barregem. Afegim un parell de cullerades de pa ratllat a fi de donar consistència a la massa. La quantitat de pa ratllat, serà la que ens faci falta per obtenir la consistència que desitgem.

Si no fem les hamburgues immediatament taparem la massa amb film transparent per evitar que estigui en contacte amb l'aire i la guardarem a la nevera. Hem de tenir en compte que la carn de pollastre és molt propensa a les bactèries, així que evitarem tenir la carn crua massa temps. Si no la utilitzem en el mateix dia l'hauríem de congelar.


Repartim la massa en quatre parts i donem forma a les hamburgueses, que farem a la planxa.

Les podem menjar acompanyades d'unes patates fregides o bé en entrapà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada