diumenge, 9 d’octubre del 2016

Pollastre rostit senzill



Aquest pollastre és super senzill, de tant senzill gairebé es fa sol. Però el resultat és tan bo, que no necessita gaire més floritura. Una mica de cus-cus al costat, pa per sucar i llestos.

Me'l va ensenyar a fer la meva sogra, que ja veieu, algunes coses les fa molt bé!

Ingredients

8 cuixes de pollastre (o un pollastre sencera trossos)
2 tomàquets madurs
1 ceba grossa
Sal
Pebre
Oli

Preparació

Netegem la ceba i la tallem en juliana. Rentem els tomàquets i els tallem a trossos moderadament grans.

Netegem el pollastre, el salpebrem i l'enrossim en una cassola amb oli d'oliva.


Quan tinguem el pollastre ben ros afegirem a la cassola el tomàquet i la ceba. Remenem perquè la ceba i el tomàquet quedi entre els trossos de pollastre.

Anirem tapant i destapant la cassola segons com veiem que va quedant la salsa. S'ha d'anar formant una salseta que va amorosint tot el conjunt.


Deixarem que es vagi fent, a foc moderat, fins que el pollastre sigui cuit. El temps dependrà del tipus i la mida del pollastre (no es el mateix un pollastre de pagès, o un pollastre molt gros que un de més petit) i també del tall que hi posem, solament les cuixes o bé tot el pollastre a trossos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada