dimarts, 20 de febrer del 2018

Enrotllats de pollastre amb hummus i de salmó amb formatge


Perfectes per portar a la feina o a les reunions del Movi en una fiambrera, però també valen per un tv-food mentre veiem un partit de futbol, o per un berenar especial. En fi, qualsevol excusa val perquè estan molt bons. A més els podem omplir del que més ens agradi o del que ens hagi sobrat el dia abans.

Ingredients

Pa de tortilla mexicana (integral o no), una oblea per cada enrotllat
Humus
Formatge d'estendre, tipus Philadelphia
Brots tendres o qualsevol tipus d'enciam que ens agradi
Pollastre per fer a la planxa, o sobres de pollastre rostit
Salmó fumat o marinat
1 Tomàquet
1 Alvocat
Anet
Unes fulles de coriandre
Sèsam en pols

Preparació

Salpebrem el pollastre i el fem a la planxa.

Rentem el tomàquet, el tallem i treiem les llavors. Retirant les llavors evitarem que l'enrotllat ens quedi humit.


Escampem una mica d'hummus a sobre d'una "tortilla". L'hummus el podem fer nosaltres, és molt senzill, aquí podeu trobar la recepta, però si esteu mandrosos podeu utilitzar hummus ja preparat que trobareu a qualsevol super.


Posem unes quantes fulles tendres a sobre de l'hummus.


Afegim el pollastre a la planxa i el tomàquet, un polsim de sèsam molt i si volem (jo no en vaig posar), una mica de coriandre.


Enroltllem la tortilla: dobleguem els extrems laterals cap a l'interior i enrotllem, des de la part que ens queda més a prop cap a endavant. Tallem l'enrotllat per la meitat fent un tall diagonal i emplatem.

Fem el mateix amb l'altra tortilla:


Untem amb formatge Philadelphia o similar.


Afegim els brots tendres o l'enciam que haguem triat.


El salmó i l'anet.


Enrotllem i tallem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada