dimarts, 27 de febrer del 2018

Mandonguilles de pollastre i tofu



Unes mandonguilles diferents i més suaus, meitat pollastre i meitat tofu.

Ingredients

per a les mandonguilles:
200 gr. de carn picada de pollastre
200 gr. de tofu tendre
1/2 porro tallat petit
1 cullerada de gingebre ratllat
2 o 3 cullerades de fècula de patata
1 cullerada de sake
1/2 cullerada de sal
pebre

per a la salsa:
2 cullerades de sake
2 1/2 cullerades de mirin
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de sucre

Preparació

Abans de començar haurem posat el tofu en un pot amb un pes a sobre de manera que vagi escorrent una mica de l'aigua que conté. D'aquesta manera evitarem que la massa de les mandonguilles sigui massa humida i haurem d'afegir menys fècula de patata.


Barregem tots els ingredients de les mandonguilles. Si la barreja queda massa tova, afegim una mica més de fècula de patata. Deixem reposar una hora a la nevera.

Fem les mandonguilles de la mida que més ens agradi.


En una paella escalfem oli d'oliva i fregim les mandonguilles a foc mig fins que siguin rossetes. No ho hem de fer amb el foc massa fort perquè es torrarien de fora abans de ser cuites per dins.

En un pot o paella a banda posem els ingredients per a la salsa i ho fem bullir a foc baixet fins que agafi consistència.


Afegim les mandonguilles a la salsa o si ho preferim, servim les dues coses per separat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada