divendres, 4 de setembre del 2020

Macarrons amb samfaina i tofu vegans


Heus aquí un plat de pasta ben senzill i típic, que agradarà tant a vegans com a no vegans. 


Ingredients

320-400g de pasta
400g de salsa de tomàquet fregit
400g de tofu
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 carbassó
Oli
Sal
Pebre


Preparació

Posem a bullir la pasta escollida seguint les directrius del paquet. La deixem a un costat.
En una paella ben profunda sofregim els pebrots tallats petits. Quan estiguin mig cuits hi tirem el carbassó i continuem fent-ho tot a foc viu. Salpimentem al gust. Quan ho veiem quasi fet del tot hi esmicolem el tofu per sobre i fem una última remenada abans d'abocar-hi el tomàquet fregit. Deixem la barreja al foc el suficient temps perquè quedi calenta, però no cal molt de temps perquè el tomàquet ja està fet.
Ho servim a sobre de la pasta, que podem decorar amb una fulla d'alfàbrega.

 
Altament recomanat usar una sal picant en lloc d'una de normal. Aquest plat és semblant a la bolonyesa vegana, però es nota que duu tofu i no soja texturitzada, de manera que no intenta imitar la carn de manera tan exagerada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada