Receptes d'estar per casa
Pàgines
(Mou a...)
Inici
Primers
Segons
Per picar
Pans pastissos i galetes
Salses
Postres i dolços
▼
dijous, 18 de juliol del 2013
Pizza
›
Aquesta és la millor pizza casolana que he menjat mai. A més he tingut el privilegi de veure com la preparava la Lucia Patarca . L...
2 comentaris:
dimecres, 17 de juliol del 2013
Amanida grega
›
Aquesta és la meva versió de l'amanida grega. Com en el cas d'altres receptes "consagrades" he renunciat a que es ...
divendres, 12 de juliol del 2013
Tabbuleh
›
Ingredients 2 tasses de bulgur uns quants tomàquets xerris 1 ceba de figueres 1/2 pebrot verd 1/2 pebrot vermell una mi...
dijous, 11 de juliol del 2013
Ensaladilla russa
›
Un clàssic de tota la vida i per tant segurament a cada casa en fan una de diferent. És un plat tan versàtil que es pot tunejar de mil m...
dimecres, 10 de juliol del 2013
Ravioli
›
Segona classe de cuina italiana amb Lucia Patarca . Aquest cop era l'hora d'aquests meravellosos ravioli amb tres farciments: ...
dimarts, 9 de juliol del 2013
Crema freda de llenties amb poma i curri
›
Una crema nutritiva i refrescant, de sabor sorprenent. Per als amants del curri. Ingredients 1 ceba grossa 1 all ...
dilluns, 8 de juliol del 2013
Salsa pesto
›
El famós Pesto d'alfàbrega genovès és un altre dels condimens que podem utilitzar per acompanyar raviolis, espaguetis i tallarines....
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web