Receptes d'estar per casa
Pàgines
(Mou a...)
Inici
Primers
Segons
Per picar
Pans pastissos i galetes
Salses
Postres i dolços
▼
dimecres, 6 de novembre del 2013
Farcellets de col
›
Ingredients 12 fulles de col 250 gr. de carn picada de vedella 250 gr. de carn picada de porc 1 troç de pa dur 1 ou ...
dimarts, 5 de novembre del 2013
Risotto de trompetes de la mort amb foie
›
Un plat molt de tardor, amb els bolets i l'arròs, negre sobre blanc. La fotografia no li fa justícia i això és culpa de la fotògrafa,...
dilluns, 4 de novembre del 2013
Panellets de pinyons
›
De receptes de panellets n'hi ha moltes. N'hi ha que hi posen patata bullida o moniato. Jo mateixa cada any en feia una de d...
divendres, 1 de novembre del 2013
Ous al plat amb samfaina
›
Quan es tenen ous tan frescos com aquests que m'han portat directement del Prat, acabats de pondre, se'ls ha de donar un tracte...
dijous, 31 d’octubre del 2013
Magdalenes 2
›
Aquesta és una petita variació de la recepta de magdalenes del llibre Bolleria, de Xavier Barriga , però en comptes de llevat jo he ...
dimecres, 30 d’octubre del 2013
Salsa de quatre formatges
›
Aquesta salsa queda perfecta amb qualsevol pasta, normal o farcida. També és molt bona a sobre una torrada. Ben tapada es conse...
dimarts, 29 d’octubre del 2013
Llenties amb xorisso
›
Ingredients 350 gr. de llenties 1 ceba 1 cabessa d'alls 1 tomàquet gran o 2 petits 1 pastanaga 1/2 pebrot verd 1 t...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web