Receptes d'estar per casa
Pàgines
(Mou a...)
Inici
Primers
Segons
Per picar
Pans pastissos i galetes
Salses
Postres i dolços
▼
dimarts, 30 de setembre del 2014
Collita de verdures
›
Ja s'ha acabat l'estiu. Tothom ha tornat de les vacances, comença el nou curs i amb ell les rutines de cada any. Menys mal que...
diumenge, 28 de setembre del 2014
Sofregit de tomàquet, ceba, all i pebrot verd i vermell
›
El sofregit és l'ànima de molts plats. Cuantes receptes comencen amb un sofregit? Tallem i fregim la ceba, l'all, les verdures,...
divendres, 26 de setembre del 2014
Nata amb maduixes i pa de pessic en un gotet
›
Ingredients Una planxa de pa de pessic com la del braç de gitano nata muntada sucre maduixes Preparació Preparem...
diumenge, 21 de setembre del 2014
Llobarro a la sal
›
Llàstima que la foto no li faci justícia a aquest plat. Una manera deliciosa i sana de menjar peix que també podem fer amb orada o salm...
divendres, 19 de setembre del 2014
Risotto de ceba i cansalada ibèrica
›
Aquest risotto ens el van ensenyar a fer a la classe d'arrossos de la Escuela de Cocina Sabores de Barcelona com a exemple per a ...
divendres, 12 de setembre del 2014
Calamars farcits amb arròs caldós
›
Sovint anem curts de temps. Jo no acostumo a utilitzar gaires precuinats ni ingredients prèviament pelats, tallats o processats. Tot i...
dilluns, 8 de setembre del 2014
Paella de calamars i gambes
›
La paella és un d'aquells plats que sempre m'han fet por de fer. D'entrada sembla reservada als molt bons cuiners, l'a...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web