Receptes d'estar per casa
Pàgines
(Mou a...)
Inici
Primers
Segons
Per picar
Pans pastissos i galetes
Salses
Postres i dolços
▼
dilluns, 20 de juny del 2016
Amanida de cus-cus amb verduretes i kikos
›
Ingredients 300 gr. de cus-cus precuit 1/2 carbassó 1 porro 1 pastanaga 1 pebrot verd Sal Oli Mantega 40 gr. de k...
dilluns, 23 de maig del 2016
Pastís de peix
›
Ingredients 500 gr. de peix, net d'espines. Jo he posat bacallà Skrei. 60 gr. de surimi 4 ous 2 pebrots del p...
dimarts, 3 de maig del 2016
Calamarcets farcits de múrgules i botifarra negra amb pèsols i alls tendres
›
Ingredients 12 calamarcets 1 i 1/2 ceba tendra 4 múrgules 6 talls de botifarra negra farigola fresca un grapat de p...
dilluns, 2 de maig del 2016
Gnocchi gratinats amb tomàquet i mozzarella
›
Ingredients 500 gr. de gnocchi (jo els vaig compra a La Italiana , boníssims) 1 ceba 6 tomàquets madurs 2 cullerade...
divendres, 8 d’abril del 2016
Sopa d'arròs amb rap
›
Un plat molt senzill i suau que val com a plat únic per a un sopar. Un dels preferits del meu fill. Ingredients 600 gr. de file...
2 comentaris:
dissabte, 2 d’abril del 2016
Gyozes de porc i pollastre
›
Una recepta ben exòtica i a l'abast. Del programa Fàcil i Resultón de Gonzalo d'Ambrosio. Ingredients 22 oblees per a ...
dijous, 24 de març del 2016
Calamarcets ibèrics
›
Recepte de luxe sense gaire esforç. Una recepta més del cuiner Gonzalo d'Ambrosio: fàcil i resultona Ingredients (per a 2 person...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web