Receptes d'estar per casa
Pàgines
(Mou a...)
Inici
Primers
Segons
Per picar
Pans pastissos i galetes
Salses
Postres i dolços
▼
dijous, 16 de març del 2017
Sopa de bacallà, salmó i llet de coco amb coriandre
›
Una sopa de peix diferent. La llet de coco li dóna un aire oriental. Ingredients 350 gr. de bacallà fresc 159 gr. de sa...
dijous, 19 de gener del 2017
Crema de moniato al forn
›
Ingredients 2 moniatos mitjans (aproximadament 600 gr.) 1/2 l. de caldo de pollastre 1 ceba Farina ...
dilluns, 16 de gener del 2017
Tripa i capipota amb cigrons
›
Ingredients 1/2 kg. de tripa de vedella 1/2 kg. de capipota de vedella 1/2 kg. de cigrons remullats 1 ceba grossa ...
dilluns, 2 de gener del 2017
Brownie cheescake
›
Un pastís que es menja en petites porcions i que està deliciós. Les dues receptes, de brownie i pastís de formatge combinen perfectame...
diumenge, 18 de desembre del 2016
Pollastre rostit amb prunes i pinyons
›
Un clàssic que no pot faltar en el receptari de totes les cases. Per quan es tenen els avis a dinar o simplement com a dinar de diumeng...
dimecres, 14 de desembre del 2016
Erwtensoep. Sopa holandesa de pèsols i api
›
Es tracta d'una sopa d'hivern típica d'Holanda. Jo la vaig provar per primera a vegada a Amsterdam en un acollidor caf...
dissabte, 15 d’octubre del 2016
Tataki de tonyina o salmó amb confitura de tomàquet i vinagreta de guindilles d'Ibarra
›
La tonyina ens agrada molt a casa, sovint la preparo simplement a la planxa amb all i julivert. No li fa falta res més, solament vigilar...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web