Receptes d'estar per casa
Pàgines
(Mou a...)
Inici
Primers
Segons
Per picar
Pans pastissos i galetes
Salses
Postres i dolços
▼
dimarts, 16 de gener del 2018
Bunyols de bacallà
›
Els bunyols de bacallà eren un dels plats estrella de la meva mare. Mai no en feia suficients per deixar-nos satisfets, especialment al...
dilluns, 6 de novembre del 2017
Patates amb allioli i musclos
›
Ingredients 1 patata mitjana Allioli 1 llauna de musclos en escabetx Oli d'oliva Sal Preparació Rentem b...
dijous, 5 d’octubre del 2017
Tofu arrebossat amb salsa agredolça de pebrot
›
Ingredients Tofu Maizena Panko Sal Pebre Oli per fregir Per a la salsa: 1/4 de pebrot vermell ...
diumenge, 1 d’octubre del 2017
Amanida de pop amb patates pebrot i espàrrecs
›
Ingredients 4 potes de pop cuit Enciam mesclum, o qualsevol altre del nostre gust 1 pebrot vermell 1 manat d'esp...
dijous, 28 de setembre del 2017
Onigirazu (entrepans d'arròs)
›
El viatge al Japó d'aquest estiu ha estat una inspiració. El menjar japonès fa molt temps que m'agrada, i m'agrada molt, però...
dimarts, 12 de setembre del 2017
Fideus amb calamars, gambes i cloïsses
›
Un dinar de diumenge en família. Poca feina, saborós i per tanta gent com faci falta, solament cal adaptar la quantitat d'ingredie...
dimecres, 6 de setembre del 2017
Pebrots del piquillo a l'estil de Tolosa
›
Una deliciosa manera de cuinar els pebrots del piquillo, que he après de la recepta de Pablo Vicari . No cal dir que en una recepta ta...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web