Receptes d'estar per casa
Pàgines
(Mou a...)
Inici
Primers
Segons
Per picar
Pans pastissos i galetes
Salses
Postres i dolços
▼
dissabte, 17 de febrer del 2018
Fideus Yakisoba
›
A casa som amants de la cuina oriental i en especial del menjar japonès. Des de que vam estar al Japó he provat de fer a casa diferent...
dimecres, 14 de febrer del 2018
Crema d'api i pesols secs
›
Una altra crema de verdures deliciosa i de sabor intens. Aquest cop a més supersana, sense cap afegit de formatge, ni cap làctic; ni f...
dilluns, 12 de febrer del 2018
Cigrons amb espinacs i bacallà
›
Ingredients 500 gr. de cigrons cuits (jo els he posat de llauna) Un manat d'espinacs 500 gr. de bacallà sec 1...
dimarts, 16 de gener del 2018
Bunyols de bacallà
›
Els bunyols de bacallà eren un dels plats estrella de la meva mare. Mai no en feia suficients per deixar-nos satisfets, especialment al...
dilluns, 6 de novembre del 2017
Patates amb allioli i musclos
›
Ingredients 1 patata mitjana Allioli 1 llauna de musclos en escabetx Oli d'oliva Sal Preparació Rentem b...
dijous, 5 d’octubre del 2017
Tofu arrebossat amb salsa agredolça de pebrot
›
Ingredients Tofu Maizena Panko Sal Pebre Oli per fregir Per a la salsa: 1/4 de pebrot vermell ...
diumenge, 1 d’octubre del 2017
Amanida de pop amb patates pebrot i espàrrecs
›
Ingredients 4 potes de pop cuit Enciam mesclum, o qualsevol altre del nostre gust 1 pebrot vermell 1 manat d'esp...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web