Receptes d'estar per casa
Pàgines
(Mou a...)
Inici
Primers
Segons
Per picar
Pans pastissos i galetes
Salses
Postres i dolços
▼
divendres, 15 de desembre del 2023
Pastís de mel i mató (Carme Ruscalleda)
›
Del llibre de Carme Ruscalleda "La sartén por el mango". U n pastís molt senzill de fer, suau i refrescant. Una manera diferen...
dimarts, 12 de desembre del 2023
Cigrons amb xistorra
›
Ingredients 300 gr. de cigrons 1 porro 1 gra d’all 2 tires de costella de porc a trossos 1 os de pernil 1 xistorra Oli i sal...
dijous, 7 de desembre del 2023
Crema d’arrel d’api i castanyes
›
Aquest mes de novembre vam estar a Oxford i vam poder gaudir del caliu dels seus pubs després d'un passeig per Port Medow sota el ...
dimecres, 25 d’agost del 2021
Entrepà de tonyina vegà
›
Diem tonyina, però no s'assembla a la tonyina, és clar. Ara bé, el regust general és bastant semblant, gràcies als altres ingredients i ...
dimarts, 24 d’agost del 2021
Sopa de síndria vegana
›
Una alternativa molt lleugera al gaspatxo quan ens ve de gust una crema freda a l'estiu. El punt dolç de la síndria es contraresta amb l...
dilluns, 23 d’agost del 2021
Mussaka vegana
›
Aquesta recepta també es podria dir "què fer amb la bolonyesa vegana que ens sobra si no volem repetir de pasta". És una de les re...
diumenge, 22 d’agost del 2021
Salsa bolonyesa de llenties vegana
›
El primer cop que vam fer salsa bolonyesa vegana ho vam fer amb soja texturitzada. De fet, la recepta que hi ha al blog de pastís de pastor...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web