Pàgines

divendres, 10 de gener del 2014

Pinxo de fruita amb xocolata



Aquesta brotxeta va ser una de les dues receptes de la Kim per al primer sopar de montaditos que hem fet a casa i que ha quedat establert com a tradició per al sopar de l'1 de gener de cada any.

No calen gaires explicacions, amb la foto n'hi ha prou, i està tan bo com sembla!

Ingredients

1 taronja
2 plàtans
8 fresons
xocolata per fondre
una mica de mantega

Preparació

Pelem la taronja procurant que no quedi cap resta de pell blanca i la tallem en 16 trossos.

Rentem els fresons i els tallem per la meitat.

Tallem els plàtans en 6 trossos cadascun.

Anem enfilant els trossos de fruita alternativament en les brotxetes i els posem en una plata.

Posem la xocolata en un bol de ceràmica o de vidre i el fonem en el microones, amb compte de no passar-nos de temps per evitar que es cremi. Quan estigui gairebé fos hi afegim la mantega i ho barregem fins obtenir una crema homogènia i fina.

Servim de seguida.


Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada