
Ingredients (per 2 persones)
1 sípia
250 gr. de pèsols frecos
1 patata grossa o 2 mitjanes
1 ceba
1 grans d'all
2 tomàquets madurs
1 got de vi blanc
Preparació
Netegem la sípia i la tallem a quadradets. Pelem la ceba i la tallem a quadradets petits. Fem el mateix amb els alls. Ratllem els tomàquets.
Pelem les patates i les tallem a trocets mitjans.
En una cassola prou fonda hi posem oli d'oliva i hi fregim la sípia que haurem salat lleugerament.
Al cap d'uns minuts afegim la ceba i els alls, remenem i sofregim fins que la ceba estigui cuita.
Afegim el tomàquet ratllat i la melsa de la sípia. Remenem, afegim una mica de sal i deixem sofregir fins que veiem que l'aigua s'ha evaporat i el tomàquet està fregit.
Afegim els pèsols i les patates, remenem i deixem un parell de minuts abans d'afegir el got de vi. Esperem que l'alcohol s'evapori.
Cobrim amb aigua bullint, rectifiquem de sal i deixem fent xup-xup fins que les patates i els pèsols siguin tendres.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada