dimarts, 12 de maig de 2015

Sipia amb pèsols i patates



Ingredients (per 2 persones)

1 sípia
250 gr. de pèsols frecos
1 patata grossa o 2 mitjanes
1 ceba
1 grans d'all
2 tomàquets madurs
1 got de vi blanc

Preparació

Netegem la sípia i la tallem a quadradets. Pelem la ceba i la tallem a quadradets petits. Fem el mateix amb els alls. Ratllem els tomàquets.

Pelem les patates i les tallem a trocets mitjans.

En una cassola prou fonda hi posem oli d'oliva i hi fregim la sípia que haurem salat lleugerament.


Al cap d'uns minuts afegim la ceba i els alls, remenem i sofregim fins que la ceba estigui cuita. 


Afegim el tomàquet ratllat i la melsa de la sípia. Remenem, afegim una mica de sal i deixem sofregir fins que veiem que l'aigua s'ha evaporat i el tomàquet està fregit.


Afegim els pèsols i les patates, remenem i deixem un parell de minuts abans d'afegir el got de vi. Esperem que l'alcohol s'evapori.


Cobrim amb aigua bullint, rectifiquem de sal i deixem fent xup-xup fins que les patates i els pèsols siguin tendres.




Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada