diumenge, 1 d’octubre del 2017

Amanida de pop amb patates pebrot i espàrrecs




Ingredients

4 potes de pop cuit
Enciam mesclum, o qualsevol altre del nostre gust
1 pebrot vermell
1 manat d'espàrrecs
1 ceba tendra (jo he posat 4 cebes xineses, que és el que tenia)
2 patates mitjanes
Sal
Oli

Preparació

Pelem les patates, les rentem. Les tallem com si anéssim a fer una truita. 


Posem oli en una paella prou fonda i hi fregim les patates a foc baixet durant 20 minuts, fins que estiguin ben cuites, i cinc minuts més a foc ben viu. Les escorrem i reservem.


Rentem i eixuguem les verdures i les tallem a trossets petits. Afegim sal i les sofregim en una paella amb una mica d'oli a foc viu. No deixarem que s'estovin massa, han de quedar senceres. Reservem.

Tallem el pop a rodanxes, el salem i el fem a la planxa. Apaguem el foc i afegim una mica de pebre vermell.

Posem l'enciam en un bol i l'amanim amb sal i oli.

Emplatem repartint l'enciam en quatre plats fondos i posant a sobre, amb l'ajuda d'un aro, en aquest ordre, les patates, la verdur i el pop.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada