dilluns, 6 de novembre del 2017

Patates amb allioli i musclos



Ingredients

1 patata mitjana
Allioli
1 llauna de musclos en escabetx
Oli d'oliva
Sal

Preparació


Rentem bé la patata i la tallem, primer per la meitat, cada meitat per la meitat i cada quart en tres trossos. Així obtindrem 12 talls en forma de mitja lluna. Podem tallar la patata d'una altra manera, segons ens agradi, però serà millor si no en fem talls massa petits.

Posem aigua en un pot amb una mica de sal i el posem al foc. Quan comenci a bullir hi tirem les patates i les deixem 5 minuts. No cal que quedin cuites del tot perquè les acabarem de fer fregides, així que les escorrem i les reservem a sobre d'un paper absorbent per tal d'eixugar-les una mica.


Posem al foc una paella fonda amb oli abundant i quan sigui calent hi tirem les patates. Les deixem 10-15 minuts fins que siguin rosses. Les retirem de l'oli i les reservem a sobre d'un paper de cuina que absorbirà l'excés d'oli.


Obrim la llauna de musclos.Barregem quatre cullerades d'allioli amb una mica de l'escabetx dels musclos.

Emplatem repartint les patates en una plata i posant l'allioli d'escabetx per sobre. Acabem posant per sobre els musclos i servim.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada