divendres, 23 de gener de 2015

Albergínia fregida amb mel



Un acompanyament molt senzill però que està per llepar-se els dits. El toc dolç de la mel fa de l'albergínia fregida una autèntica llaminadura.

Ingredients

1 albergínia
Farina
Oli
Sal maldon
Mel

Preparació

Tallem l'albergínia com més ens agradi. Jo n'he fet bastonets, però també podrien ser rodanxes.

La salem i la deixem reposar una estona per tal que sui i deixi anar l'amargor.

L'esbandim ,l'eixuguem amb un drap o amb paper de cuina i l'enfarinem.


La fregim en abundant oli, a foc viu.

Quan la veiem prou rossa la treiem de la paella i la posem en un plat, a sobre de paper de cuina per tal d'eliminar-ne l'excés d'oli.

La passem a la plata de servir, espolsem una mica de sal Maldon i hi tirem un fil de mel per sobre.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada