dilluns, 26 de gener de 2015

Truita de carn d'olla


Una altra forma d'aprofitar el que ens ha quedat de l'escudella i carn d'olla. Amb les carns i el pollastre es poden fer unes croquetes, i amb les verdures i la carn d'olla una truita molt original.

Ingredients

Les patates, col, cigrons, botifarres i pilota de l'escudella
ous
sal
oli

Preparació

Tallem a trocets petits totes les verdures, botifarres i pilota que vulguem utilitzar.Posem una mica d'oli en una paella i fregim les verdures i la carn.

Batem els ous (jo n'he posat 6, però naturalment dependrà de la quantitat de verdures i carn que hi haguem de posar), i  hi posem una mica de sal .


Afegim les verdures i la carn que hem passat per la paella als ous batuts i barregem.

Posem una mica d'oli en una paella i quallem la truita.

Imprimir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada