dissabte, 20 de juny de 2015

Bruschetta de ruca, tomàquet i mozzarella

.

Una altra idea que vam portar de Roma. Ja sé que no és més que una amanida posada a sobre d'una torrada, però sobint es tracta d'això: els ingredients de sempre presentats d'una manera nova.

Ingredients

- Una llesca de pa de pagès per cap
- ruca
- 1/2 tomàquet per cap
- mozzarella de búfala
- oli d'oliva o oli d'alfàbrega

Preparació

Torrem el pa i li posem un raig d'oli.

Treiem les llavors dels tomàquets i els tallem a tallets petits.

En un bol posem la ruca i el tomàquet i ho amanim amb sal i oli, o com més ens agradi. Barregem.

Repartim l'amanida per sobre de les torrades i hi posem la mozzarella de búfala.

Acabem amb un raig d'oli d'oliva o d'oli d'alfàbrega.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada