dimarts, 15 de setembre de 2015

Marmitako



Ingredients

800 gr. de patates
500 gr. de bonítol
1 ceba grossa
2 grans d'all
1 pebrot verd
2 tomàquets
1 litre de caldo de peix
Oli
Sal

Preparació



Tallem ben petita la ceba i el pebrot verd, els salem lleugerament ii els posem a fregir a foc baix en una cassola prou fonda. Els tindrem aproximadament 10 minuts i hi afegim l'all també tallat ben petit.


Atallem els tomàques a trocets i els afegim a la cassola. Afegim sal.


Pelem les patates i les tallem a trossos, esqueixant-les una mica a fi de que es desfacin lleugerament i facin la salseta una mica més espessa. Donem unes voltes al conjunt per barrejar-ho bé.


Afegim el caldo de peix calent, que haurà de cobrir les patates.

Rectifiquem de sal i deixem que bulli 20 minuts, fins que les patates estign cuites.

Mentres les patates bullen, preparem el bonítol, netejant-lo d'espines i pell. el tallem a tacos, el salpebrem i l'afegim a la cassola quan les patates estiguin cuites.

Deixem que faci xup-xup 3 minuts, apaguem el foc i servim.




Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada