dimarts, 26 de gener de 2016

Madalenes amb nabius



Per a qui li agradin les sorpreses, aquestes madalenes seràn un regal. Els nabius, que posarem sencers dins la massa abans d'anar al forn, es couen i es converteixen en una deliciosa melmelada.

Ingredients

4 ous
260 gr. de sucre
130 gr. d'oli de blat de moro o girasol
1 iogur
230 gr. de farina
un polsim de sal
un sobre de llevat
un grapat de nabius
mantega per al motlle

Preparació

Escalfem el forn a 180º

Amb un pinzell escampem mantega en motlles per a madalenes, i hi espolsem una mica de farina.

Posem els ous i el sucre en el got de la Thermomix i programem 1 minut temperatura 50º velocitat 3.

Afegim l'oli i el iogur i barregem 15 segons a velocitat 3.

Incorporem la farina, la sal i el llevat i programem 6 segons a velocitat 3.

Acabem d'incorporar la farina amb l'espàtula.



Repartim la massa en els motlles i ho posem 3 4 nabius en cadascun.

Introduim en el forn a 180º durant 20 minuts o fins que les madalenes estiguin cuites.


A l'hora de desmotllar-les haurem d'anar amb compte, perquè mentre estàn calentes són molt tovetes i els gerds, que s'hauran desfet queden al fons, fent-les molt fràgils. Les posarem cap per avall sobre una reixeta fins que es refredin.


Ja les tenim llestes i a la caixa. A berenar!



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada