Què bones són les llenties i què agreïdes! Aquesta manera de preparar-les és la que em dóna menys feina. Si no tenim Thermomix, podem fer exactament el mateix en una cassola.
En aquesta ocasió he utilitzat llenties pardines però també les podem fer amb les més grosses planes de tota la vida.
Ingredients
250 gr. de llenties
1 pebrot verd del tipus itàlià
1 pastanaga
1/2 ceba
1 patata mitjana
1 xorisso
1 cullerada de pebre vemell (picant o dols, el que més ens agradi)
50 gr. d''oli d'oliva
sal
3 grans d'all
1 fulla de llorer
800 gr. d'aigua
Preparació
Les llenties les haurem tingut en remull al menys 2 hores. Les esbandim i les escorrem.
Netegem i tallem el pebrot, la ceba i la pastanaga a trocets petits.
Pelem i rentem la patata i la tallem com per a una truita.
Pelem i rentem la patata i la tallem com per a una truita.
Tallem el xorisso a trossos o a rodanxes.
Posem la papallona a les ganivetes de la Thermomix i hi introduïm tots els ingredients en l'ordre indicat, acabant per l'aigua
Programem 35 minuts, temperatura 100º, velocitat 1.
Servim i disfrutem!

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada