dissabte, 2 d’abril de 2016

Gyozes de porc i pollastre



Una recepta ben exòtica i a l'abast. Del programa Fàcil i Resultón de Gonzalo d'Ambrosio.

Ingredients

22 oblees per a dim sum
300 gr. de carn picada de pollastre
150 gr. de carn picada de porc
1 cullerada de salsa d'ostres
1/2 cullerada d'oli d'oliva
1 cullerada d'oli de sèsam
salsa de soja

Preparació

Piquem en brunoise la ceba i la posem en un bol. Afegim les carns, la salsa d'ostres i els olis i barregem bé els ingredients fins a formar una massa homogènia.

Estenem les oblees sobre el marbre i hi posen una culleradeta del farcit en cadascuna. Les anem tancant donant-les forma de petites crestetes rematant-les amb petits plecs a les vores.

Posem una paella al foc amb una mica d'oli i quan sigui calent hi posem els dim sum. Al cap d'un parell de minuts s'hauràn enrossit una mica per sota. Llavors aboquem un dit d'aigua calenta a la paella, tapem i baixem el foc per tal que es facin amb el vapor.

Els deixem aproximandament 10 minuts i ja els tenim llestos.

Servim amb salsa de soja.





Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada