divendres, 8 d’abril de 2016

Sopa d'arròs amb rap


Un plat molt senzill i suau que val com a plat únic per a un sopar. Un dels preferits del meu fill.

Ingredients

600 gr. de filet de rap a rodanxes (ho podem fer també amb qualsevol altre peix blanc)
1 patata grossa
1 ceba
2 grans d'all
2 tomàquets ratllats
200 gr. d'arròs
1 1/2 l. de caldo de peix 
oli
sal
julivert

Preparació

Netegem i tallem en juliana la ceba, pelem els alls i els tallem en brunoise. Posem oli en una casssola prou fonda i ho sofregim.

Afegim els tomàquets ratllats i sofregim. Afegim l'arròs i deixem que fregeixi un parell de minuts.

Afegim el rap i donem un parell de voltes. Rectifiquem de sal.

Afegim el caldo de peix i fem bullir aproximadament 15 minuts, fins que l'arròs sigui cuit. Cinc minuts abans d'acabar rectifiquem de sal.

Emplatem i espolsem una mica de julivert per sobre.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada