dimecres, 15 de maig del 2019

Bunyols de mató (творожники)


Els bunyols de mató, en rus сырники o творожники, són unes postres o esmorzar molt típic que les iaies russes preparen per als seus nets. Facilíssims de fer, són bons i originals, un èxit assegurat.

Ingredients

- 370 gr. de mató (jo hi he posat tborog - творог rus)
- 1 ou
- 3 cullerades de sucre
- 4 cullerades de farina
- 1 culleradeta de llevat
- oli vegetal o d'oliva

Preparació

En un bol prou gran barregem el mató, l'ou i el sucre. Quan ho tinguem ben barrejat afegim la farina i el llevat i continuem barrejant.

Quan tinguem la barreja feta anem agafant amb les porcions de massa, de la mida d'una pilota de golf o una mica més grans, i els donem forma rodona. Les passem per farina i les xafem una mica per fer-les planes.


Les fregim per les dues bandes fins que siguin rossetes. 



Les traiem de la paella i les deixem escórrer sobre paper de cuina.
Les servim amb melmelada o mel i la fruita que més ens agradi. També hi podem espolsar una mica de sucre glass.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada