dissabte, 23 d’agost de 2014

Kebab de confit d'ànec


Ingredients (per a 4 kebabs)

2 cuixes de confit d'ànec
1 taronja
4 fulles de sàlvia
Una branca de romaní
1 iogur grec
2 cullerades de mel
4 pans per a kebab
Rúcula


Preparació

Separem la carn de les cuixes d'ànec de l'os i l'esqueixem amb els dits. Reservem.

Pelem la taronja sense deixar gens de pell blanca, i en separem els grills amb un ganivet esmolat, de manera que ens quedin separats de la pell que els envolta. Reservem.

Afegim la cullerada de mel al iogur, sense remenar gaire.

Escalfem una paella sense gens d'oli (l'ànec ja és prou gras) i hi fregim la carn que hem esmicolat, la branca de romaní sencera i les fulles de sàlvia tallades petites. Hem de pensar que l'ànec confitat ja està cuit, de manera que solament caldrà escalfar-lo o bé enrossir-lo una mica al nostre gust. Quan ja gairebé estigui a punt hi afegirem la taronja.


Posem els quatre pans sobre el marbre i hi repartim les fulles de rúcula. Repartim la carn amb la taronja i afegim el iogur per sobre.

Tanquem els kebabs vigilant que no surti el farcit: primer dobleguem els costats cap a dintre i després fem rodar el kebab endavant de manera que ens quedi un cilindre tancat.

Passem els quatre kebabs per la planxa per torrar-los una mica per fora i els servim.




Imprimir
Imprimir la recepta

2 comentaris:

  1. Aquest kebab sí que és amazing, eh?. El confit d'ànec amb la salsa és un autèntic plaer.
    Tan si us agraden els kebabs tradicionals com si no en mengeu perquè tenen un gust massa fort, tasteu aquest. És més suau però igualment saborós.
    Un petonet, Cristina GC! <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. A més és perfecte per sopar mentre veiem el partit o una peli!

      Elimina