divendres, 29 d’agost de 2014

Amanida d'enciam i seitons amb tomàquet remolatxa i taronja



Ingredients

1 bossa d'enciam variat
1/2 remolatxa
2 taronges
2 tomàquets
16 filets de seitó en vinagre
mostassa
vinagre
oli
sal

Preparació

Pelem els tomàquets, els treiem les llavors i els tallem a cubs.

Pelem les taronges sense deixar gens de pell blanca, i en treiem els grills amb un ganivet esmolat per tal de treure'ls la pell que els separa.

Tallem a cubs la mitja remolatxa.

Per fer la vinagreta emulsionem un dit de vinagre, tres d'oli, una mica de sal i una culleradeta de mostassa.

En un bol prou gran barregem l'enciam amb el tomàquet, la remolatxa i la taronja. Afegim la vinagreta i barregem.

Repartim en quatre plats i servim.




Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada