dilluns, 1 de setembre de 2014

Rellomillo a la sal



Ingredients

1 rellomillo
sal gruixuda

Preparació


En un recipient que pugui anar al forn posem sal gruixuda per cobrir el fons i el rellomillo a sobre. Per triar el recipient tindrem en compte el tamany del troç de carn que volem preparar, per tal de no haver d'utilitzar més quantitat de sal del compte.


Cobrim la carn amb més sal fins a tapar-la del tot. Compactem amb la ma.

Introduim al forn a 200º durant 20 minuts.


Quan hagin passat els 20 minuts treiem la carn del forn i la deixem refredar una mica dins de la sal.

Trenquem la capa de sal que s'haurà endurit i retirem la carn. Espolsem la carn de les restes de sal que hagin pogut quedar enganxades i la fem a talls més prims o gruixuts segons el nostre gust.


Emplatem acompanyada de compota de poma o d'una melmelada de cireres.






Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada