divendres, 26 de setembre de 2014

Nata amb maduixes i pa de pessic en un gotet


Ingredients

Una planxa de pa de pessic com la del braç de gitano
nata muntada
sucre
maduixes

Preparació


Preparem la planxa de pa de pessic com la del braç de gitano.

Muntem la nata. La podem muntar barrejada amb el sucre o podem afegir el sucre a l'hora de muntar els gotets.

Netegem les maduixes.

Muntem els gotets posant en el fons una mica de nata, sucre i unes maduixes. Si són prou petites les posarem senceres, si són fresons més grossos en farem trocets.

Tallem trocets de pa de pessic i el posem a sobre. Anem fent capes de nata, sucre, maduixes i pa de pessic fins que tinguem els gots plens.


Guardem a la nevera fins a l'hora de servir.



Amb els mateixos ingredients podem fer un braç de gitano de nata i maduixes igualment bo.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada