diumenge, 21 de setembre de 2014

Llobarro a la sal


Llàstima que la foto no li faci justícia a aquest plat. Una manera deliciosa i sana de menjar peix que també podem fer amb orada o salmó.

Ingredients

1 llobarro 1 1/4 kg.
sal gruixuda

Preparació

Preescalfem el forn a 200º

Hem de demanar a la peixateria que ens netegin el llobarro per fer-lo a la sal. Li treuran la tripa i li deixaràn el cap.



En una plata que pugui anar al forn posem una capa de sal gruixuda. Posem el llobarro a sobre i el cobrim amb més sal. Convé que la sal estigui una mica humida perquè s'enxanxi bé al peix i ens sigui fàcil que quedi tot cobert.

Introduim el peix en el forn i el deixem uns 20 minuts. La capa de sal s'haurà endurit i el llobarro estarà perfectament cuit.


Treiem la plata del forn i trenquem la capa de sal.

Amb compte de no trencar-lo, retirem el llobarro del "sarcòfeg" que s'haurà format, li treiem la pell i l'emplatem.


Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada