dilluns, 25 d’agost de 2014

Salsa de tomàquets secs


No estic segura que se'n pugui dir salsa d'aquesta simple combinació de tomàquet sec triturat i oli d'oliva, però és fàcil de fer, la podem tenir sempre a punt a la nevera i funciona la mar de bé acompanyant un plat de peix a la planxa o al vapor. Sovint les coses més simples són les que més ens sorprenen.

Ingredients

Uns quants tomàquets secs
Oli d'oliva

Preparació

Triturem els tomàquets amb l'oli. Ho podem fer amn una batedora o en la thermomix però convé que ens quedin ben triturats.

Si els hem triturat en la thermomix, programarem la màquina 5 minuts temperatura 90 i velocitat 1.

Si els hem triturat amb la batedora passarem els tomàquets truturats i l'oli a una paella on ho sofregirem durant 5 minuts.

Podem guardar la salsa a la nevera en un pot de vidre.




Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada