diumenge, 27 de maig del 2018

Espaguetis amb gambes, zamburinyes i carbassó



La fotografia ha quedat horrorosa, però el plat era deliciós...

Ingredients

320 gr. d'espaguetis
2 grans d'all
1 carbassó
2 tomàquets madurs però forts, o un grapat de xerris
Un grapat de gambes pelades (jo les he posat congelades, si vols un plat més elegant les pots posar fresques)
Unes quantes zamburinyes sense closca (jo les he posat congelades)
Mig got de vi blanc

Preparació



Tallem els tomàqueets a trocets i el carbassó a rodanxes.

Posem una cassola al foc amb una mica d'oli (sigueu una mica generosos) i dos grans d'all. Esperem que els alls es facin rossos.


Afegim el carbassó tallat a rodanxes. El foc ha de ser viu per tal que la verdura es faci rossa però no quedi massa tova.


Afegim els tomàquets tallats a trossos (si tenim temps els podem pelar).


En una altra paella fregim les gambes i la carn de les zamburinyes.


Mentrestant haurem bullit la pasta. Jo ho he fet amb espaguetis integrals, però podem utilitzar la pasta que més ens vingui de gust. Quan la pasta estigui bullida al dente (l'hem de deixar un minuts menys del que diu el fabricant en el paquet, ja que s'acabarà de fer a la cassola), l'afegim a la cassola juntament amb mig culleró de l'aigua de cocció. Barregem amb la verdura.


Afegim tot el contingut de la paella amb les gambes, les zamburinyes i l'oli amb el suc que hagi quedat a la paella i ho barregem tot.

Repartim en quatre plats. Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada