dijous, 28 de desembre del 2023

Crema de castanyes

 


Recentment he descobert les castanyes com a ingredient per a cuinar, més enllà de menjar-les per Tots Sants i prou. Aquesta crema es cuina seguint la mateixa tècnica d'una crema de verdures, però resulta totalment diferent. Molt, molt bona.

Ingredients

250 gr. de castanyes precuites

1 dent d'all

1 ceba mitjana

1 branca d'api

1 porro

3/4 l. caldo de pollastre

1 patata mitjana

oli

sal i pebre

Preparació

Pelem i piquem l'all i la ceba, rentem el porro i l'api i els tallem a trocets petits. En una cassola posem una mica d'oli i sofregim aquestes verdures, aproximadament 10 minuts.
Afegim les castanyes tallades a trocets i sofregim 3 o 4 minuts més.
Afegim el caldo i la patata pelada i tallada a rocets i ho fem bullir 20 minuts.
Triturem fins que ens quedi una crema fina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada