dimecres, 11 de desembre de 2013

Coleslaw


Aquesta és una amanida que segurament haurem menjat moltes vegades en els fast food de tipus americà. He de dir que aquest tipus de restaurant no són gens del meu gust, però tot i així aquesta cruixent amanida de col sempre m'ha semblat molt llaminera.

Ingredients

1/4 de col blanca
1/4 de col lombarda
1 poma
1 pastanaga grossa
1/2 ceba
1 cullerada rassa de sucre
1/2 llimona espremuda
sal
3 cullerades de maonesa
1 culleradeta de mostassa

Preparació


Tallem la col blanca i la lombarda en juliana amb un ganivet esmolat o amb la mandolina. Fem el mateix amb la pastanaga i la ceba. Pelem la poma i la ratllem o tallem ben petita. Ho anem posant tot en un bol.

Afegim una cullerada rassa de sucre, el suc de mitja llimona i una mica de sal i barregem.

Per fer la salsa barregem en un bol les tres cullerades de maonesa i la culleradeta de mostassa.

Barregem les verdures i la salsa i ho reservem una estona a la nevera, com a mínim mitja hora però si podem ho deixarem reposar 4 o cinc hores.

Abans de servir escorrerem l'aigua que hagi pogut quedar al fons del bol.



Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada