dimecres, 4 de desembre de 2013

Vol-au-vents de peix



Aquesta és una recepta que ens serveix per aprofitar sobres de peix d'un àpat anterior. El peix, que ha de ser blanc, pot estar fet a la planxa, bullit o arrebossat, tan és. També hi podem posar, si en tenim, gambes o musclos. La combinació del peix amb la beixamel i dins la pasta de full dóna a les restes de qualsevol àpat una segona oportunitat de triomfar a taula.

També podem fer el mateix amb sobres de pollastre o de rostit.

Ingredients

250 gr. de peix blanc.
1 cullerada de farina
50 gr. de mantega
1/2 l. de llet
sal
formatge ratllat

Preparació

Amb la mantega, la farina i la llet fem una beixamel no gaire espessa. Rectifiquem de sal.


Afegim el peix esmicolat i barregem.

Posem els vol-au-vants en una plata que pugui anar al forn. Repartim la barreja de beixamel i peix en els vol-au-vants i hi posem el formatge ratllat per sobre. Introduim la plata al forn 15 minuts a 180º, fins que el formatge estigui torrat.

Servim immediatament.



Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada