dissabte, 14 de desembre de 2013

Trinxat de la Cerdanya



Ingredients

4 patates mitjanes
1/2 col
8 talls de bacon
2 grans d'all (opcional)
sal
oli

Preparació

Pelem les patates i les tallem a troços. Netegem i tallem la col.

Posem una olla al foc amb aigua i sal. Quan bulli tirem les patates i al cap d'uns 7 minuts tirem la col. Ho deixem bullir 7 o 8 minuts més, provem que la verdura estigui al punt i les patates no siguin dures i ho escorrem.


En una paella amb oli on, si volem, hi podem haver fregit hi retirat uns alls filetejats, hi tirem la verdura i l'anem fregint a foc moderat. L'anirem enrossint per tot arreu donant-li voltes. Com més estona la tinguem a la paella més gustosa quedarà. La patata s'anirà desfent, però això no ens ha de preocupar. De fet ha d'anar quedant quasi com un puré amb troços.


Quan estigui prou enrrossida li donarem forma de truita i li donarem la volta amb l'ajuda d'un plat, com si fos una truita de patates.

Quan la tinguem rossa de totes dues bandes la posarem en un plat.

En la mateixa paella fregim el bacon i el posem sobre el trinxat.

Servim immediatament.



Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada