dimecres, 1 de gener de 2014

Pacheri farcits de verdures i carn picada


Els pacheri són una pasta que estaria entre els macarrons i els canalons. Els vaig veure a la botiga i em van fer goig, per variar. Vaig estar buscant per la xarxa com els podia preparar. Finalment he improvitzat una mica i han estat un èxit.

Ingredients


5 pacheri per persona (si en volem fer un plat únic n'haurem de posar més)
1 pebrot vermell
1 albergínia
1 carbassó
150 gr. de carn picada
tomàquet ratllat
oli
sal
formatge ratllat

Preparació

Bullim els pacheri en abundant aigua amb sal durant 20 minuts. Els escorrem i els passem per aigua freda per poder-los manipular. Els tornem a escórrer i els reservem.


Tallem les verdures ben petites, les salem  i les posem en una paella amb oli calent. Les anem sofregint a foc moderat uns minuts.

Afegim la carn picada i la barregem amb les verdures. Sofregim uns minuts més i afegim el tomàquet ratllat i una mica de sal i continuem sofregint fins que estigui al nostre gust.

Posem el farcit en una mànega i la deixem refredar una mica per poder-la manipular.


Farcim els pacheri un per un i els anem deixant en una safata que pugui anar al forn.

Posem formatge ratllat per sobre i ho gratinem.





Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada