dimecres, 29 de gener de 2014

Amanida d'enciam amb xampinyons i blat de moro


Ingredients

1 bossa d'enciam 
uns quants tomàquets xerris, o del tipus que ens agradin
uns quants xampinyons
1 panotxa de blat de moro cuita
50 gr. de formatge tendre de cabra
oli
sal

Preparació

Netegem i tallem els xampinyons. Els posem una mica de sal i els saltegem en una paella amb una mica d'oli. Reservem

Afegim una mica més d'oli a la mateixa paella i enrossim la panotxa. Quan ja sigui rossa hi posem una mica de mantega i deixem que es fongui i que impregni la panotxa.

Rentem i tallem els tomàquets. Tallem el formatge a trocets petits.

Muntem l'amanida posant primer l'enciam i el tomàquet tallat a trocets. Ho amanim amb una mica de sal i oli. Posem a sobre els trocets de formatge, els xampinyons i el blat de moro que haurem separat de la panotxa tallant-lo amb un ganivet.

Acabem amb un raig d'oli per sobre.



Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada