dijous, 23 de gener del 2014

Pastís de poma



Ingredients

2 fulls de massa quebrada

3 o 4 pomes golden
2 o 3 cullerades de sucre integral
canyella en pols
1 ou

Preparació

Extenem un dels fulls de massa en el fons d'un motlle rodó. Triarem el motlle en funció de la mida que vulguem que tingui el pastís; el podem fer de més diàmetre i més pla o bé més alt i petit.

Pelem les pomes, treiem els cors i les tallem en làmines ben fines. Les posem en un bol, hi afegim el sucre i la canyella i barregem per tal que quedi tot ben repartit.


Posem les pomes a sobre del full de massa quebrada.

Tapem amb un segon full, que haurem retallat una mica per tal de que quedi per dintre del de sota. Tanquem el pastís fent muntar el disc inferior per sobre del superior.

Amb els retalls que ens han sobrat de tallar el disc superior fem els guarniments i els posem per sobre del pastís.

Amb l'ajuda d'un pincell pintem el pastís amb ou batut.

L'introduim al forn que haurem preescalfat a 180º, durant 40 minuts, fins que el veiem daurat.


És bo tant tebi com fred.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada