diumenge, 12 de gener de 2014

Montadito de formatge Philadelphia i salmó fumat amb mel



La foto no fa justícia a aquest montadito que va preparar l'Oscar per al sopar de montaditos d'aquest any. No solament era més bonic, sinó que és un dels que van agradar més. El toc de mel li dóna un punt de contrast i de sofisticació a l'alçada d'un sopar de festa.

Ingredients

2 llesques de pa de motllo o 4 llesques de pa de baguette
formatge Philadelphia
4 talls de salmó fumat de la mida del pa
una mica de mel
una mica d'ou ratllat per guarnir

Preparació

Torrem el pa lleugerament per les dues bandes. Si utilitzem pa de motlle, el tallem en dues meitats.

Estenem sobre el pa un capa de formatge Philadelphia, i posem a sobre un tall de salmó fumat. Acabem amb un rajolí de mel i una mica d'ou dur ratllat.      
           

Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada