dimecres, 15 de gener de 2014

Montadito de formatge de cabra i ceba caramelitzada



Aquest montadito el va fer el Iago per al sopar de montaditos d'aquet any, i va ser un dels més votats.

Ingredients

1 ceba
2 llesques de pa de motlle o 4 llesques de pa de baguette
2 talls de formatge rulo de cabra
sal
oli
una culleradeta rassa de sucre

Preparació

Tallem la ceba en juliana, la salem i la posem a fregir, a foc baix, en una paella amb una mica d'oli. Anem remenant de tant en tant fins que estigui ben tova. A mitja cocció afegim una culleradeta de sucre per ajudar a caramelitzar. Deixem que continui fregint fins que agafi un bonic color torrat. Reservem.

Si utilitzem pa de motlle, tallem les llesques per la meitat. Torrem el pa lleugerament per les dues bandes i reservem.

Tallem per la meitat les rodanxes de formatge.

A sobre de cada troç o llesca de pa hi posem un troç de formatge, i a repartim la ceba per sobre.


Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada