dijous, 5 de juny de 2014

Amanida de bulgur amb llagostins


Ingredients

1 i 1/2 tacetes de bulgur
unes quantes fulles d'enciam
20 tomàquets xerris
20 llagostins cuits
100 gr. de formatge feta
sal
oli
unes fulles de menta
el suc de 1/2 llimona

Preparació

Posem el bulgur en remull en un bol amb aigua bullint i sal. La quantitat d'aigua ha de ser dos vegades i mitja el volum del bulgur. El deixem al menys 30 minuts. Després escorrem be l'aigua amb l'ajuda d'un escorredor i si cal pressionant amb una cullera o amb les mans.

Tallem els xerris en quarts, els salem i els posem una estona en una escorredora a fi de que deixin anar una mica l'aigua que contenen. D'aquesta manera aconseguirem evitar que l'amanida ens quedi aigualida.

Posem els xerris en un bol i afegim el bulgur.

Tallem el formatge feta en petits cubs i l'afegim al bol. Afegim també l'enciam tallat petit i els llagostins, dels que reservarem uns quants sencers per decorar.

Tallem ben petites unes quantes fulles de menta i les afegim a l'amanida.

Amanim amb sal i oli, i si volem també amb un raig de suc de llimona.

Posem l'amanida en una plata i decorem amb els llagostins sencers i un altre raig d'oli.


Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada