diumenge, 1 de juny de 2014

Amanida de tomàquet i pa




Ingredients

2 tomàquets grossos o 3 mitjans
1/2 ceba tendra
6 llesques de pa 
oli
sal
vinagre
julivert
cibulet

Preparació

Tallem la ceba en juliana i la posem en remull amb aigua freda i vinagre per tal que perdi una mica de força.

Tallem els tomàquets, els salem i els posem en un bol. Al cap d'uns minuts, per l'acció de la sal, el tomàquet començarà d suar una mica d'aigua.

Torrem el pa en el gratinador del forn o amb una planxa sobre el foc. Trenquem el pa torrat amb les mans i l'afegim al bol del tomàquet. Remenem per incorporar bé el pa i que quedi impregnat amb el suc del tomàquet.

Afegim la ceba, el julivert i un bon raig d'oli i tornem a barrejar.

Espolsem una mica de cibulet tallat per sobre, deixem reposar uns minuts i servim.




Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada