dilluns, 3 de novembre de 2014

Blinis



Per un sopar de festa sense gaire esforç. Els blinis són sofisticats i exòtics, però també molt senzills de fer i el resultat és sorprenentment delicat, vistós i bo!

Ingredients

1 iogurt
1 mesura de iogurt de farina
1/2 sobre de llevat
sal
oli

Preparació

en un bol aboquem tots els ingredients excepte l'oli i els barregem amb un batedor de baretes fins que obtinguem una crema fina.

Escalfem una paella o una planxa. Hi posem unes gotes d'oli i l'escampem amb un pinzell o un troç de paper de cuina.


Amb una cullera anem posant a la planxa porcions d'aquesta crema sobre la planxa.


Els deixem que es facin aproximadament un minut per cada costat, fins que quedin quallat i quedin rosses.


Els anem retirant i posant sobre una reixeta (ja veieu que jo no en tinc) o sobre paper de cuina, una mica separats l'un de l'altre per tal que es refredin una mica abans de posar-los a taula

Amb aquestes quantitats i utilitzant una cullera de sopa surten catorze blinis.





Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada