diumenge, 23 de novembre de 2014

Pollastre al forn amb mel i mostassa


Aquest pollastre el vaig fer fa unes setmanes i se'l van menjar tan a gust que l'he hagut de repetir. Aquest cop, però, he simplificat encara més la recepta i he posat els ingredients en cru directament al forn. M'he estalviat el primer pas de daurar el pollastre en una paella i el resultat ha estat tan bo com la recepta original.

Ingredients

8 cuixes de pollastre (o un pollastre tallat a octaus)
4 culleradetes de mostassa "antigua", la que porta llavors senceres
1 culleradeta de mostassa de Dijon
2 culleradetes de mel
oli d'oliva
2 cullerades de caldo de pollastre
sal

Preparació

En un bol barregem una culleradeta colmada de mostassa "antigua", i una cullerada doli i suquem el pollastre amb aquesta salseta. Afegim sal i ho deixem reposar una estona.

En el mateix bol barregem dues culleradetes de mostaassa "antiga", una de mostassa de Dijon, dues culleradetes de mel, dues cullerades de caldo de pollastre i una cullerada d'oli. 

Posem el pollastre, en una sola capa, en una plata fonda que pugui anar al forn. Hi tirem la salseta que hem preparat per sobre i introduim la plata al forn a 180º durant 45 minuts aproximadament. Cada 10 minuts li donarem la volta al pollastre per tal que es faci igual i quedi dauradet per les dues bandes.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada