dijous, 20 de novembre de 2014

Salmó en papillote amb verduretes



Sa, bo i fàcil. Que més volem? Que tingui una presentació impecable? Doncs també!

Ingredients

4 talls de salmó
carbassó
pebrot, verd o vermell
ceba tendra
pastanaga
1 cullerada de salsa de soja
sal
paper sulfuritzat

Preparació

Tallem les verdures en bastonets i les posem en un bol.


Afegim una cullerada de salsa de soja i deixem macerar una estona.


En un paper sulfuritzat fem un llit amb les verdures. No caldrà que hi posem sal perquè la salsa de soja ja és prou salada. A sobre de les verdures hi posem el tall de salmó i una mica de sal.


Fem un paquet amb cada tall de salmó procurant no xafar el contingut, sinó deixar-hi una mica d'aire per tal que el peix pugui "respirar" mentre es cou en el seu vapor.

Posem els paquets en una plata i al forn a 180º durant 15 minuts.


Servim el salmó dintre del paquet, que obrirà cada comensal a taula.


Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada